MUSICONICA
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı..
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 67
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı..  (Okunma Sayısı 67 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BY.HAYALET

*

Rep Bilgileri
Rep Gücü: 100
Rep Puanı +1011/-0

Üye No: 3
Kayıt Tarihi 11 Ocak 2008, 15:29:00
Açtığı Konular:1256

« : 26 Ağustos 2008, 14:06:21 »

Kayseri'de işletmecilik yapan Sami Topuz, kendi icadı olan kesme dondurmanın (KES-DO) 22. yıldönümü nedeniyle 22 müşterisini çeyrek altınla ödüllendirdi.
İstasyon Caddesi üzerinde hizmet veren KES-DO dondurmanın mucidi olan Sami Topuz, 10-20 Ağustos tarihleri arasında kendisinden dondurma alan müşterilerini, kuruluşunun 22 yıl dönümü dolayısıyla 22 adet çeyrek altınla ödüllendirdi.
BY.HAYALET'in Imzasi
bir gül sevdim dikeni battı.. bir daha sevmek mi tövbeler tövbesi

SAWAS

**

Rep Bilgileri
Rep Gücü: 36
Rep Puanı +1030/-0

Üye No: 7
Kayıt Tarihi 12 Ocak 2008, 14:44:00
Açtığı Konular:29

« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2008, 19:49:41 »

kuzi sen bana bundan yolla ben sana maraş dondurması yollayayım özledim bu dondurmayı
SAWAS'in Imzasi
Vur Kadehi Usta Bu Gecede Sarhoşuz...
Kalan Sağlar Bizimdir,Acıdan Mayhoşuz..
İki Satırlık Adamları Musallat Ettik Ömrümüze..
Bundandır Böyle Dibe Vuruşumuz...

BY.HAYALET

*

Rep Bilgileri
Rep Gücü: 100
Rep Puanı +1011/-0

Üye No: 3
Kayıt Tarihi 11 Ocak 2008, 15:29:00
Açtığı Konular:1256

« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2008, 12:36:57 »

sen yedin dimi? savaş biz sümerden taşındık taşınalı yiyemedim yolum oraya hep ters düşüyor ama yolum gecerse senin içinde birtane yiyecegim  satış konusuna gelinece satabilecekmisin varmı müşteri millet maraş dondurması varken bunu yermi?
BY.HAYALET'in Imzasi
bir gül sevdim dikeni battı.. bir daha sevmek mi tövbeler tövbesi

BARIŞ

*

Rep Bilgileri
Rep Gücü: 51
Rep Puanı +1082/-0

Üye No: 39
Kayıt Tarihi 26 Ocak 2008, 16:09:06
Açtığı Konular:263

« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2008, 14:43:56 »

yer kuzen yer sn merak etme
BARIŞ'in Imzasi
Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır..

CidDiysen VarIm...DalgAysan .......... Sörf YaparIM...

SAWAS

**

Rep Bilgileri
Rep Gücü: 36
Rep Puanı +1030/-0

Üye No: 7
Kayıt Tarihi 12 Ocak 2008, 14:44:00
Açtığı Konular:29

« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2008, 13:38:10 »

sen yedin dimi? savaş biz sümerden taşındık taşınalı yiyemedim yolum oraya hep ters düşüyor ama yolum gecerse senin içinde birtane yiyecegim  satış konusuna gelinece satabilecekmisin varmı müşteri millet maraş dondurması varken bunu yermi?

yedim tabi kuzen maraş dışında ilk defa bu dondurmayı sevmiştim oraya gelince hatırlatta bu dondurmadan yemeye gidelim tamam satış konusundaysa bence tutmaz maraşta
SAWAS'in Imzasi
Vur Kadehi Usta Bu Gecede Sarhoşuz...
Kalan Sağlar Bizimdir,Acıdan Mayhoşuz..
İki Satırlık Adamları Musallat Ettik Ömrümüze..
Bundandır Böyle Dibe Vuruşumuz...

kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Anahtar Kelimeler: kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Dosyası, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Belgesi, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Programı, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Oyunları, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Download, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Resimleri, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Hikayeleri, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Haberleri, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. İndir, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Yükle, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Videosu, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Arşivi, kayseri kesme Dondurma mucidi, müşterilerine ceyrek altın dagıttı.. Albümü,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: